Logo - I pose og sekk

 

Meny

· Forside

· Afrika
· Antarktis
· Russland

· Aktuelt
· Gallerier
· Nyttig
· Spm&svar

· Blog

· Kontaktinfo

· Kjøpe bok!

Hvordan du kan få kloa i denne boka

Utvid horisonten din!

Alle bokhandler kan ta inn boka på forespørsel, så det er bare å mase på dem.

Den engelske utgaven av boka kan lastes ned gratis!

Utsalgspris i butikk og på Nett er 250 kroner. Kjøper du den rett fra meg får du den for 150 kroner pluss porto. Er du interessert, send en e-post og si ifra. Så sant jeg ikke er på reise, lover jeg å svare raskt og fortelle deg hvordan du kan betale for boka. Når du har betalt får du boka så raskt som det går. Er du i rimelig nærhet blir kanskje boka levert på døra av forfatteren selv, så sparer vi portoen også.

Før du kjøper må du gjerne lese utdrag fra boka. Kort sammenfattet skildrer boka tre nokså forskjellige turer:

  1. [kart] På kryss og tvers av tuppen av Sør-Amerika, og så videre til Antarktis med en litt dårlig russisk cruiseskip-lookalike.
  2. [kart] En rundtur i Sør-Afrika, Swaziland, Botswana og Namibia, med en liten avstikker opp til Victoriafallene på grensa mellom Zimbabwe og Zambia.
  3. [kart] En møysommelig, langsom variant av den transsibirske jernbanen, toget fra Vladivostok til Moskva. Ei uke hvis man sitter på toget og surmuler hele veien, men jeg brakk opp reisen og brukte en måned. Man får ikke turistvisum for mer enn 30 dager til Russland. Takk og pris!

Jeg funderer på å lage en elektronisk utgave også. Hvis noen er interesserte i det, så si ifra! Ellers blir det neppe noe av.

Om du ikke vil gå i bokhandelen (fy skam på deg!), kjøpe rett fra meg, eller du ikke orker å vente på at jeg skal komme hjem fra reise og svare deg, så kan du også kjøpe boka på Nettet:


© Bjørn Chr. Tørrissen

"Kjøp det du ikke har bruk for, og snart vil du måtte selge det du trenger."

- Benjamin Franklin

Bilder fra verden:

Meny a la carte

· Forside bokhandel

· Utdrag fra boka

· Anmeldelser